Νίκος Μικρόπουλος

Νίκος Μικρόπουλος

Από μικρός είχα την ανάγκη να βρίσκω δημιουργικές διεξόδους. Έτσι, κάπου στα 22, αφού τελείωσα τις οικονομικές μου σπουδές, και θα μπορούσε κανείς να πει ότι ακολουθούσα βήμα-βήμα την πεπατημένη, η ανάγκη μου για ένα επάγγελμα το οποίο θα με άφηνε να εκφραστώ και να ξεφύγω από τα τετριμμένα με οδήγησε στις σπουδές μαγειρικής.

Εξ’αρχής έψαχνα πρότζεκτ διαφορετικά και πρωτόγνωρα για τα ελληνικά δεδομένα. Έγινα μέλος του TIP THE CHEF όπου μαγειρεύαμε για το φιλοδώρημα και είμαι ιδρυτικό μέλος των GUERILLA CHEFS, με τους οποίους κάνουμε out of the box pop-up events, βάζοντας τη σφραγίδα μας σε πολλά γνωστά events της πόλης. Παράλληλα, έχω συνεργαστεί με αρκετά εστιατόρια και ξενοδοχεία ως consulting/ executive chef, καθώς και με ιδιώτες στο ρόλο του private chef.

Μέσα στην αναζήτησή μου για νέα και δημιουργικά πρότζεκτ γνώρισα τον Νικόλα Χάλαρη και το Hello Chef, το οποίο πρεσβεύει μια καινούρια και προοδευτική ιδέα η οποία ταιριάζει με τη φιλοσοφία μου: Η μαγειρική είναι έκφραση, αρκεί να την ανακαλύψεις!  Από αυτή την πλατφόρμα σου δείχνουμε τον εύκολο τρόπο να αλλάξεις την καθημερινότητά σου, με απλά βήματα κάθε φορά.