Πως λειτουργεί;

1. Διαλέγεις συνταγές

Στο hello-chef.gr βλέπεις κάθε εβδομάδα τις νέες συνταγές που έχουν ετοιμάσει οι chef μας. Εδώ θα βρεις μεγάλη ποικιλία γεύσεων από διάφορες κουζίνες του κόσμου που ικανοποιούν πολλές διατροφικές απαιτήσεις.

2. Κάνεις την παραγγελία σου

Επιλέγεις συνταγές, αριθμό μερίδων και ημερομηνία παράδοσης. Προχωράς στο check-out για να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.

3. Ώρα για μαγείρεμα

Την εβδομάδα που ακολουθεί, την ημέρα και ώρα που έχεις επιλέξει, θα λάβεις το Hello-Chef κουτί με όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιάτα που επέλεξες. Το κουτί περιέχει τις συνταγές και τα υλικά που θα χρειαστείς, συσκευασμένα με ασφάλεια και φροντίδα.

Ποικιλία και ποιότητα

Οι συνταγές καλύπτουν ποικιλία διατροφικών συνηθειών και τα υλικά είναι άριστης ποιότητας.

Προσαρμογή στις ανάγκες σου

Επιλέγεις τις συνταγές που θέλεις και τις μερίδες ακριβώς που χρειάζεσαι χωρίς τίποτα παραπάνω.

Ελέγχεις το χρόνο σου

Λαμβάνεις το κουτί κατευθείαν στην πόρτα σου την ημέρα και ώρα που σε βολεύει καλύτερα

Πώς αποθηκεύονται και συσκευάζονται τα υλικά;

Στην Hello-Chef επιδιώκουμε να προσφέρουμε άριστη ποιότητα σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Για αυτό το λόγο διασφαλίζουμε σωστές πρακτικές διαχείρισης των υλικών και των προϊόντων που επιλέγουμε για τις συνταγές μας, από τη στιγμή που γίνεται η παραλαβή τους στις εγκαταστάσεις αποθήκευσης και συσκευασίας έως τη στιγμή που θα φτάσουν στην πόρτα σου. Τα Hello-Chef κουτιά διαχειρίζονται σε ψυχρή αλυσίδα. Αυτό σημαίνει ότι τα υλικά και τα προϊόντα που καταφτάνουν καθημερινά στις συνεργαζόμενες εγκαταστάσεις τοποθετούνται σε αποθήκες ξηρού ή ψυχρού φορτίου και διατηρούνται σε άριστες συνθήκες. Το επόμενο βήμα της διαδικασίας είναι η συλλογή και συσκευασία των υλικών στα κουτιά. Ακολουθούνται όλα τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας και τα υλικά τοποθετούνται με φροντίδα σε ανακυκλώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες. Στη συνέχεια πραγματοποιείται επαναληπτικός έλεγχος για την αποφυγή λαθών και γίνεται η τελική προετοιμασία των παραγγελιών. Από εκεί, τα κουτιά μεταφορτώνονται σε ειδικά φορτηγά ψυγεία όπου διασφαλίζεται η βέλτιστη συντήρηση των υλικών. Το τελικό βήμα του ταξιδιού είναι το κουτί που έχεις παραγγείλει να φτάνει στην πόρτα σου χωρίς να χαθεί ούτε ίχνος φρεσκάδας.